O NAJU

Hej, pozdravljen/a na najini spletni strani, sva Nives in Miha, licencirana osebna trenerja.

MIHA

• OSEBNI TRENER

5/5

NIVES

OSEBNI TRENER, PREHRANSKO SVETOVANJE

5/5

Hej, pozdravljen/a na najini spletni strani, sva Nives in Miha, licencirana osebna trenerja, ki sva svojo strast do športa in zdravega načina življenja našla v telovadnici pred približno 11 leti. Fitnes naju ju je hitro združil in povezal, skupaj sva postala močnejša, boljša, bolj motivirana in bolj disciplinirana.

Ker vsakodnevno prejemava vprašanja na temo zdrave prehrane in treningov, sva se odločila izobraziti na tem področju, saj je vsako telo drugačno in potrebuje drugačen pristop.

Osebno trenerstvo je nekaj, kar delava s srcem. To je najin sanjski poklic, saj je neprecenljiv občutek pomagati človeku in mu pokazati tisto pravo pot, ko se vrti v začaranem krogu in poplavi večinoma nepravilnih informacij.

Na poti našega skupnega garanja ti želiva izboljšati kvaliteto življenja, najti ključ do uspeha in pokazati, da lahko uresničiš svoj realno zastavljeni cilj, te naučiti pravilnih izvedb vaj, smernic zdravega prehranjevanja, izboljšati zdravstveno stanje, pridobiti samozavest, izboljšati počutje … Se že veseliva dela s teboj

Aja, te zanima še najina preobrazba?

NIVES:

Z vstopom v srednjo šolo in s posledično hitrimi ter nezdravimi obroki so se tudi meni začeli nabirati kilogrami. Kmalu se nisem več udobno počutila v svoji koži, bila sem nesamozavestna in si želela lepe postave. Po različnih poskusih diet, ki so imele »jojo učinek«, in po določenem času telovadbe doma, sem se odločila obiskati fitnes. Ko sem se vpisala, nisem vedela, kaj naj delam, zdelo se mi je, da me vsi opazujejo in vidijo, da ne znam. To me je odvrnilo, zato sem po prvem mesecu odnehala. Kasneje, čez par mesecev, sem se spet vrnila v fitnes s točno določenimi vajami, in ko sem videla, da sta se dovzetnost in trud res poplačala, sem opazila spremembe. Kmalu so jih opazili tudi ljudje okoli mene. Počutje je bilo iz dneva v dan boljše. Lahko rečem, da me je ta šport popolnoma prevzel že od začetka, ko sem vedela, kaj delam. V tem uživam, saj to počnem zase in za svoje počutje.

Prepričana sem, da lahko pomagam tudi tebi.

MIHA:

Moja življenska zgodba in preobrazba je takšna, da sem se že od majhnih nog ukvarjal s športom, 9 let sem igral nogomet, med tem časom sem imel večkrat izpah kolena (katero je bilo kasneje tudi operirano), zato sem nogomet opustil. Kljub gibanju, sem se že od otroštva boril z odvečnimi kilogrami, v času srednje šole sem se odločil, da naredim temu konec. Pričel sem se po planu uravnoteženo prehranjevati in v vsakdan vključil telovadbo. V željenem času sem shujšal 37 kilogramiv, nato pa pričel obiskovati fitnes, kjer sem začel graditi mišično maso. Trening z utežmi me je tako prevzel, da si življenja brez fitnesa hitro več nisem predstavljal. Po poti do uresničitve svojih zadanih ciljev sem šel skozi razne vzpone in padce, se s tem naučil marsikaj koristnega za življenje. V športni karieri sem vesel za vsak uspeh-katerih ni bilo malo, in hvaležen za vsak neuspeh. Verjamem, da s svojim znanjem in izkušnjami lahko pomagam pri preobrazbi in poti do željenih rezultatov tudi tebi!